PPB

El novembre del 2015, es compleix el 40 aniversari de la mort de Pier Paolo Pasolini. Les persones que formem part del Projecte Pier Paolo Pasolini Barcelona (PPB) considerem que aquesta és una data prou important per intentar fer alguna cosa que mantingui viva la figura d’aquest poeta, cineasta i escriptor.

Això, ni podem ni volem fer-ho sols. Sabem que hi ha gent que comparteix l’interès per Pasolini. Sabem que hi ha persones que amb idees i iniciatives interessants que es podrien portar a terme. Nosaltres estem oberts a totes les propostes, a totes les iniciatives i a totes les col·laboracions.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i a fer, des d’ara, l’any Pasolini un projecte cultural ampli, necessari i viu.



31 ene 2015

JUNCOSA A MOLLET




Una peça essencial de l’any Pasolini és el que anomenen «l’efecte bola de neu», que és el que facin lliurement els altres pel seu conte.
            La bola ha començat a girar. El divendres 9 de gener, organitzat pel Cine Club La Mirada (de la Federació Catalana de Cineclubs) va tenir lloc al Casal Cultural de Mollet del Vallès la projecció de Pasolini, un viaggio in Italia (1997) de Xavier Juncosa, presentada per ell mateix.
            Va haver-hi una desena llarga de persones i el debat va ser prou interessant pel públic, els organitzadors i pel presentador.
            Us encoratgem a participar en l’any Pasolini organitzant vosaltres mateixos l’acte. Sols així aconseguirem fer d’aquest any, un any de tots.
           

No hay comentarios:

Publicar un comentario